En resa i sinnet – Måndagen den 27 januari

En resa i sinnet är en bildberättelse om Västkustens landskap och blir starten på vårprogrammet för Vårgårda fotoklubb 2014. Välkomna som vanligt klockan 19:00.

© Claes Hillén Christer Karlsson tar oss med på upplevelser från makrots lilla värld till utblickar mot havets horisont. Det blir en resa som med tankens och fantasins hjälp bjuder på nya upplevelser. Vad är egentligen stort och vad är litet? Har en blomma en själ och går den att fånga på bild? Vad är det i naturen som skänker ro åt sinnet?

Christer Karlsson arbetar med forskning på läkemedelsbolaget AstraZeneca i Mölndal och är en hängiven naturfotograf.
– Mina upplevelser av naturen förstärks genom att kameran ger fokus på att uppleva ljuset och dess skiftningar. Det är en förmån att kunna dela med sig av de finaste stunderna från mina vandringar i vardagen, säger Christer när Vårgårda fotoklubb tar sig ett snack med honom inför bildvisningen.