Omstart för bokprojektet

Kära medlemmar!
Förra året gjorde vi i Vårgårda fotoklubb en ansats att producera en bok med medlemmarnas bilder för att manifestera att klubben hållit sig i livet under sex härliga decennier. Detta projekt hade vi av olika orsaker inte kraft att fullfölja. Vi prioriterade att göra en bra festival och arbetet med bildernas stad.

SommarNu vill vi ta upp denna tråd igen och under våren kommer vi att återigen titta igenom de över 200 bilder som blev inskickade. Detta betyder att alla ni som skickat in bilder inte gjort det förgäves. Vi behöver dessutom ännu fler bilder att välja mellan och om du vill vara med och känner att du har bra bilder skickar du dem så fort som möjlig till: sextio@vgfk.se

Bilderna i första skedet vill vi ha lågupplösta, dvs JPG format och max 1200 pixlar breda. Var inte rädd för att ta kontakt om du är osäker på hur du fixar detta. Samma sak gäller om du har dia och inte kan skanna själv. Vi behöver både gamla och nya bilder. Det måste inte vara naturmotiv. Ett kapitel kommer att handla om klubben – till detta behöver vi bilder från resor och utflykter. Gärna personbilder.
Börja leta nu! Stötta oss i arbetet – vi vill göra något fint och inspirerande.
Vi vill ha dina bilder före sista maj

Vänligen – sextioårskommittén