Medlemsbilder-11 april

Vi kommer att ha en gemensam bildvisning med medlemmarnas bilder. Syftet är att vi ska ha en fin stund tillsammans där vi delar med oss av våra bilder och vårt bildskapande. Med hjälp av bilderna som skickas in digitalt görs ett enkelt bildspel som visas under kvällen. Visningen kommer att ske under avslappnade och trevliga former, där fotografen får möjlighet att berätta lite om sina bilder, exempelvis var och när man tog dem, och eventuellt vilket budskap/tankar man ville förmedla med bilden/bilderna.

För att detta ska bli möjligt behöver vi få in 1-5 bilder per medlem från de som planerar att komma den kvällen. Temat är helt valfritt från varje fotograf. Bilderna ställs till höjden 1080 pixlar för att passa projektorn innan de skickas in.

Maila era bilder till miaolovsdotter@gmail.com senast lördagen den 1 april. Namnge varje bild med namn och nummer i den ordning ni vill att bilderna ska visas. Ex mia_olovsdotter_1, mia_olovsdotter_2