Miss, miss, miss .. LYCKAD – Jens Hauser

Tisdag 26 september Jens Hauser +Utskriftskväll/Kamerans Grunder


Miss, miss, miss – LYCKAD 

Jens Hauser bor sedan 2002 i Helsingborg men kommer ursprungligen från Stockholm. Han har under sitt liv bott både i England, Kenya och Tanzania. Det var från tiden i Kenya och resor runt Östafrika som intresset för fotografi, antropologi, andra kulturer, djur och natur verkligen tog fart. Jens är en ambitiös fotograf som har ett brinnande intresse för utrotningshotade djur, miljö och människor. När han inte fotograferar eller reser arbetar Jens som testledare, specialiserad inom webb och mobilt.

Under hans föreläsning vill han inte bara visa upp sina djur- och landskapsfotografier från olika platser runt jorden utan också berätta och beskriva vilka strapatser, vedermödor och ibland misslyckanden som har krävts för att få fram de mer lyckade bilderna. Det är inte alltid så lätt att förstå hur många misslyckanden det behövs för att få en lyckad bild.

Efter Jens föredrag (och fikapaus) har vi två val:

Utskriftskväll med utskrifter av era bildrag till utställningen “Medlemmarnas Bilder” på Naturfotofestivalen. Bilderna ska vara helt färdigställda för utskrift.

Kamerans grunder med Kristoffer Sahlén.