18 okt: Theodor Paues – Trassliga träsk och inre landskap

Kan naturfoto vara ett sätt att upptäcka nya sidor hos oss själva? Det är en av de frågor som Theodor Paues kommer att ta upp i kvällens bildföredrag.

Han är aktuell med fotoboken Träskets gåta, som bygger på ett års fotograferande i ett litet träsk utanför Stockholm. Theodor kommer visa bilder från boken och berätta om hur den växte fram, från en lös idé till färdig bok. Med de många omtag, nya infall och motgångar som fanns längs vägen. Han kommer ge tips och tankar om hur man kan fotografera intima landskapsbilder i stökiga miljöer som träsk. Och berätta om sina tankar om hur fotograferandet kan bli en upptäcktsresa, där inre landskap kan avslöjas av med kamerans hjälp.

Theodor Paues är naturfotograf med inriktning på intima landskap. Han drev tidigare den populära podden Fotografen och landskapet, där han samtalade med andra naturfotografer. Hans bilder är publicerade i bland annat Naturfotografen, Fotosidan Magasin, Camera Natura och On Landscape. Läs mer Theodor på www.theodorpaues.se

Vårgårda Fotoklubb hälsar Theodor Paues hjärtligt välkommen!

Bildföredraget startar som vanligt kl 19:00 med uppkopplingsstart kl 18:45.


Arrangemanget sker i samverkan med Kulturens Bildningsförbund

Webbplats för Vårgårda fotoklubb