Inställt den 23 mars: Spöket Laban

Styrelsen har i kväll, söndag den 15 mars, beslutat att ställa in detta medlemsmöte p.g.a. den pågående pandemin!

Vi återkommer söndag den 29 mars med besked om medlemsmötet måndag den 6 april.
Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Vårgårda Fotoklubb

I festivalprogrammet från 2013 introducerade sig Stefan Osqar Oscarsson med Man kan plåta bofinkar istället för dårfinkar, trandans istället för disco-dance, eller orrspel istället för fotboll. Frågan är om skillnaden egentligen är så stor.
Om tornugglan fotomässigt passar in bland dårfinkar, disco-dance eller fotboll kanske vi får svar på under kvällens gång. Osqar beskriver sig själv och sitt föredrag så här:

Omskolad artjägare till naturfotograf, med oregelbundna återfall. Född, uppväxt, troligtvis to the bitter end i Betongens högborg Stockholm.

Fladdrar runt i landet i min profession som kemist/konsult sedan -82. Har väl ingen utpräglad foto-stil eller signum i mina alster, då jag anser mig ha ett relativt okomplicerat förhållningssätt till mitt foto-intresse, varför mitt plåtande är någorlunda variabelt och opålitligt.

Tänkte visa lite bilder från en dröm jag närt sedan mitten, slutet, av 70-talet; Tornugglan, denna fåglarnas Spöket Laban …

Vårgårda Fotoklubb hälsar Osqar hjärtligt välkommen till vår medlemskväll måndag den 23 mars kl. 19!

Webbplats för Vårgårda fotoklubb