24 feb: Änglamarken – en nära betraktelse

Mikaela Friberg gjorde sig under förra året bemärkt vid flera fototävlingar och vi har under 2019 besökt ett par av hennes vernissage. Dessutom har hon tidigare deltagit i Naturfotofestivalens 20×20. Nu har vi bjudit in Mikaela att hålla ett bildföredrag på ett av våra medlemsmöten.

Jag kommer att ta med er på en upptäcktsfärd till min ”änglamark”, en nära betraktelse av det ljuva skådespel naturen bjuder in till på marknivå. Blommor har alltid fascinerat mig, alla dess färger, former och vackra detaljer kan göra mig helt andlös och varm i hjärtat. Under mitt bildföredrag kommer jag att berätta om min bildstil och hur jag valt att tolka det jag ser med hjälp av kamerans makroobjektiv. Min förhoppning är att kunna ge lite inspiration nu när den färgglada våren finns alldeles runt hörnet.

Vi hälsar Mikaela hjärtligt välkommen till vår medlemsträff måndag 24 februari kl 19!

Webbplats för Vårgårda fotoklubb