29 mars: Naturflanören


Bengt Christensen blir Vårgårda Fotoklubbs förste föredragshållare som visar sina bilder på distans för medlemmarna. Bengt är bl a känd som en mångårig och uppskattad naturfotobloggare på Fotosidan och på Facebook. Men han har även axlat ansvaret som ordförande i Varbergs Fotoklubb de sex senaste åren förutom att han är medlem i Vårgårda Fotoklubb!

Jag är nog lite av en naturromantiker och fotograferar det jag tycker är vackert i naturen. Sitta i gömsle är inte min grej, jag är flanör och fotograferar det jag stöter på, allt från landskap till det minsta kryp. Jag har särskild vurm för blomsterängar, fjärilar och humlesurr gör mig lycklig. Men jag har haft många minnesvärda möten i arla morgonstund som satt sig på näthinnan och turligt nog också på minneskortet. Vildsvinsfamiljen, rävfamiljen och mårdarna glömmer jag aldrig. Följ med mig ett år markerna så får ni se vad jag sett och upplevt.

Vi hälsar Bengt hjärtligt välkommen till Vårgårda Fotoklubbs första distansmöte den 29 mars kl. 19:00!
Så här deltar du.


Arrangemanget sker i samverkan med Kulturens Bildningsförbund

Webbplats för Vårgårda fotoklubb