8 maj: Jurgen Lukas – Gömslefotografering i naturen


Jag heter Jurgen Lukas och är från Tyskland och är medlem i Vårgårda Fotoklubb.

Tidigare var jag medlem i tyska Gesellschaft Deutscher Naturfotografen (GDT).
Har fotograferat i naturen sedan 40 år. Är nu handikappad sedan flera år av min knäskada och kan inte längre gå ut i naturen. Men jag vill gärna fortsätta att fotografera djur och fåglar. Med hjälp av fotovänner byggde vi olika gömslen. Så kan jag fortsätta min hobby naturfotografi. Jag vill inspirera med mina bilder och bildspel för andra fotografer med handikapp.

Vårgårda Fotoklubb hälsar Jurgen hjärtligt välkommen!

Bildföredraget startar som vanligt kl 19:00 i vår medlemslokal. Zoomlänk mejlas söndag kväll innan mötet till medlemmarna.


Arrangemanget sker i samverkan med Kulturens Bildningsförbund

Webbplats för Vårgårda fotoklubb