Bildernas Stad 2018

Reportage i Alingsås Tidning om utställningen. OBS! Man kan enbart rösta på bilderna genom Alingsås Tidning, inte på VGFKs hemsida vilket stod angivet på Informationstavlorna på Murartorget.

 

Bildernas Stad våren 2018 innefattar en stor bildutställning på Murartorget i Vårgårda samt bildvisningar i Kyrkans Hus.

Invigning Bildutställningen ”VÅR” den 15 mars kl. 19.00

Välkommen till Bildernas Sal ( gamla Kyrkans Hus) på Stockholmsvägen 13 i Vårgårda. Bildernas Stad  bjuder alla  till invigningen av 2018 års utställning ”VÅR”. Det bjuds på mingel och lättare förtäring med dryck.

Därefter får alla som vill möjlighet att delta på fotograf Patrik Leonardsson/N bildvisning ”Från halländska öar till äventyrets utmarker”.

Samma dag placeras också 32 bilder med temat VÅR ut på Murartorget i Vårgårda. Utställningen pågår till den 15 maj.

Hela evenemanget är kostnadsfritt. Väl mött!

______________________________________________________________________

Tidigare händelser:

Bildvisningarna i Kyrkans Hus startar kl. 19.00. De kostar inget i inträde, och fika kan köpas på plats. Kyrkans hus finns på adressen Kungsgatan 43, intill kommunhuset. Alla är varmt välkomna!

Bildutställningen på Murartorget har i år temat ”VÅR” och visas under perioden 15 mars till 15 maj. Då kommer 32 stora bilder att stå monterade och belysta på torget.

Programmet för bildvisningarna ser ut som följer:

Tisdagen 23 januari – Kristoffer Sahlén ”Långt bort & nära”

Kristoffer visar bilder från Indien, Kanada, Norge, Finland. Men också en hel del från hemmamarkerna i Ödenäs.

Tisdagen 6 februari – Patrik Larsson ”Subtilt – landskapet omkring oss”

Patrik har en förkärlek till motiv som vi alla ser, men som inte är uppenbara. Miljöer som ibland kan te sig kaosartade. Men även i kaoset hittar han det subtila, och en känsla av lugn.

Tisdagen 20 februari – Frida Hermansson ”På okänd väg jag vandrar”

Frida tar oss med till de vidsträckta vyerna på Island och  favoritplatserna på Gotland, men också till sin trädgård där tornfalken häckar och rävungarna leker.

Webbplats för Vårgårda fotoklubb