Mia och Ulf visar bilder

Måndag den 2:e december kl 19:00 blir det dubbla bildvisningar. Först Mia Olovsdotter och efter kaffet Ulf Lofterud. Extra glädjande när medlemmar tar scenen i anspråk.
Mia OlovsdotterVi startar med Mia Olovsdotter vars naturfotande tog fart för tre år sedan då hon började fotografera digitalt. Mia försöker hitta symmetrier i naturens ordnade kaos och arbetar mycket med linjer, blickpunkter och färger som tillsammans harmonierar. Hon tycker makrovärlden är fascinerande och ser där naturen med helt nya ögon. Mia arbetar till vardags som matte och NO lärare i Alingsås.

 

Ulf Lofterud, "den gamle och havet" Halland augusti 2013Efter kaffet ska vår kassör Ulf Lofterud visa bilder. Ulf  har varit klubben trogen sedan 1973 och efter 40 år ska han för första gången visa bilder på ett klubbmöte. Ulf kommer att leverera spridda skurar från olika möten, upplevelser och känslor uti vår fantastiska natur. Vi välkomnar dem båda och ser fram emot en oförglömlig kväll med VGFK!