Martin & Lena den 7 april

Vi hälsar er hjärtligt välkommen på bildvisning måndagen den 7 april klockan 19:00!

lenaVi börjar med vår medlem Lena Martinsson som visar ett brett urval av bilder. Det blir allt från strövtåg i kohagen till makrobilder.
– Jag anser att färg och form är det viktigaste när jag plåtar i den lilla makrovärlden, det behöver inte vara en fluga eller blomma och betraktaren kan själv få avgöra vad det föreställer, säger Lena när vgfk.se får en kort pratstund med henne. Jag bryter nog mot många oskrivna lagar men tänker att det viktigaste är att ha kul!  Jag fotar mest hemma i närområdet runt gården.

bling

MartinWallgren_portraitMartin Wallgren, fotograf som till vardags jobbar på Scandinavian photo, visar och berättar om skapandet av sina inspirerande timelapse kort-filmer. Vi får följa med in i en filmisk miniatyrvärld skapad av tiotusentals stillbilder från västkusten med noggrant tillämpad lins-oskärpa och andra små knep som lurar ögat. Martin berättar entusiastiskt om hur modern kamerateknik och arbetsflöden förenklar skapandet av timelapse-film väsentligt och delar gärna med sig av tips och erfarenheter under kvällens visning.

 

Timelapse3_M

Det blir som vanligt fika till självkostnadspris, varmt välkomna!