Info om träffen vid Hornborgasjön lörd 11 juli

Vi har fått följande information från Sofie Stålhand på Hornborgasjöns Naturrum.

”Ni är inbokade för en guidning vid naturum Hornborgasjön den 11 juli kl 10-11.

Er guide kommer vara Peder Hedberg Fält, förvaltare av Hornborgasjöns naturreservat. Peder var med under restaureringen och är desutom både fågelskådare och fotograf så han kommer förhoppningsvis kunna svar på alla era frågor. Han kommer och möter er vid naturum vid starttiden. Naturum har öppet dagligen kl 10-17.

Under corona-pandemin delar vi inte tubkikare med varandra. Så det är bra om ni har med era egna. Vi har handkikare ni kan få låna som spritas av mellan användningarna. Tänk också på att respektera varandra genom att hålla en tranas avstånd under guidningen.

Vid naturum finns också vackra och mysiga Café Doppingen som erbjuder både fika, lunch, och allt där emellan. Om ni vill boka lunch till er grupp i samband med guidningen kan ni göra det på cafedoppingen@gmail.com

Naturum Hornborgasjön ligger vid sjöns östra sida strax norr om Broddetorp, mittemellan Varnhem och Torbjörnstorp. Ni hittar det om ni följer brunskyltning mot Hornborgasjön. Här finns förutom utställningen och all vacker natur även ett café och för den som inte har med fika och det finns platser med fikabord längs spången och vid bussen.”

Några dagar innan träffen får du en deltagarlista samt ev. ny/kompletterande info.

Det finns fortfarande platser kvar. Anmäl dig längst ned på denna sidan!

Webbplats för Vårgårda fotoklubb