Information till föredragshållare Natur 2015

Bäste naturfotograf!

Tvåspråkig!! Ny text!

Det känns mycket inspirerande att ha dig som bildvisare hos oss i Vårgårda under naturfotofestivalen Natur 2015!
För att allt ska fungera så bra som möjligt så vill vi att du noggrant läser igenom denna text och svarar på frågorna i formuläret som finns länkat längst ner på sidan.

1. Tiden du har till förfogande för bildvisningen är 45 min.

2. Projektorn som används vid festivalen är av typen full-HD, så dina bilder ska ha upplösningen max 1920 x 1080px. I Kulturen kommer en PC och en Mac att stå uppställda med de vanligaste bildvisningsprogrammen.
Förtydligande om upplösning, projektorns bildyta är 1920×1080 vilket är ett format som kallas 16:9. Om din bild har ett annat format vilket är det allra vanligaste, t ex 2:3 eller 4:3 så är det viktiga att din bild inte är högre än 1080. Du behöver alltså INTE göra om formatet på din bild till 16:9 så länge den håller sig inom ramarna för måtten 1920×1080.

3. Testkörning av ditt bildspel gör du i Kulturen fredag 31 okt från 08:00‐11:30 eller lördag 1 nov 07:00‐08:30.

4. Du skickar in en kort text som beskriver ditt föredrag och några ord som beskriver dig själv samt en rubrik på ditt föredrag.

5. Du skickar in din porträttbild, högupplöst JPG.

6. Du skickar in 3 st bilder som är representativa för ditt föredrag. Vi vill ha möjlighet att använda bilderna i samband med presentation av dig och ditt program. Bilderna ska vara JPG och i storlek 1920×1080 px.

7. Du kan under lördagen disponera en av våra skärmar i utställningshallen för att hänga ett par av dina egna bilder. En skärm är 240 x 120 cm.

8. Vill du i samband med festivalen marknadsföra dig genom exempelvis försäljning av böcker, kurser eller dylikt, bokar du ett bord i sporthallen.

Senast den 7 juli vill vi att du svarar på frågorna i formuläret nedan och skickar in dina bilder. (1 porträttbild samt 3 bilder ur ditt program 1920×1080) Läs noggrant igenom formuläret redan nu.

Ersättning föredragshållare :

  • Arvodet är 4000 SEK exkl. moms per föredrag.
  • Till detta kommer reseersättning för bilresa 18 kr per mil eller tåg/flygbiljett i ekonomiklass mot kvitto.
  • Fritt boende på Vårgårda värdshus (du betalar själv ev boende för nära och kära).
  • Fritt inträde på alla aktiviteter under festivalen med ett så kallat helkort.
  • Frukost lördag och söndag.
  • Biljetter till bekantskapsträffen på fredag kväll och middagen lördag kväll.

Faktura skickar du i efterhand där reskostnad är verifierad med biljetter eller kvitto till:
Vårgårda Fotoklubb
Centrumhuset
Kungsgatan 45
447 80 Vårgårda

PS. Vi ber dig som föredragshållare att inte gå ut med ditt deltagande i Natur 2015 förrän vi i Vårgårda fotoklubb har gjort det officiellt. Tack på förhand.

Fyll i nedanstående uppgifter!

Helst mobiltelefonnummer.
Om du har fler webbplatser anger du den viktigaste.
Skriv med små bokstäver (gemener).
Skärmen och bordet för marknadsföring står i Sporthallen under lördagen och du ansvarar för att dina bilder är monterade före kl 09:00 på lördag.
Hit skickas en kopia av ovanstående uppgifter. Om du inte får något e-brev har du med stor säkerhet skrivit fel epostadress.