Kina – kontrasternas landChrister Johansson håller ett föredrag måndag den 26 november om Kina där han vistades i två och ett halvt år. Det spänner från Shanghais olika miljöer till kinesiska muren och den fantastiska naturen i nationalparken Zhangjiajie som sägs ha varit inspirationskälla i filmen Avatar. Missa inte detta unika tillfälle att få reda på mer om Mittens rike!

Jag visar bilder från mina 2,5 år i Kina där jag var på uppdrag av Volvo Cars. Det blir en blandning av miljöer, människor och natur i detta stora och fascinerande land.
Jag började fotografera 2008 och intresset startade med kustfoto, senare med Norge som främsta resmål inspirerad av Claes Hillén och Günther Dippe.

Jag håller ett varierat fotoföredrag som förhoppningsvis inspirerar dig till ett besök på någon eller några av alla de vackra platser jag har besökt i Kina

Boka måndag den 26 november kl. 19:00 för en enastående kväll med Mittens rike som tema!

Webbplats för Vårgårda fotoklubb