Madeleine ställer ut

Madeleine Lunde Tylenda är medlem i Vårgårda fotoklubb och arbetar till vardags med fotografering och konst. Just nu kan du se hennes utställning ”En svunnen tid” där hon har fokuserat på landsbygden där Madeleine känner att det vilar en glömd historia. Utställningen ser du på Scandinavian photo i Mölndal från nu fram till den sista mars.

– Fritt skapande är verkligen det jag älskar, då glömmer jag lätt bort tid och rum. Oavsett om det handlar om att sy kläder, designa om gamla möbler, inreda eller fotografera, säger Madeleine då vi tar ett snack med henne på telefon.
– Allt eftersom jag har ägnat mig åt både fotografering och konst har jag lyckats att hitta mitt eget formspråk. Ofta utgår jag ifrån ett fotografi och målar fram en bild, med digitala penslar, utifrån hur jag själv ser den inombords.

 

Webbplats för Vårgårda fotoklubb