På resa till Falkenberg

VGFK:s medlemmar var med om ett varierat och mycket givande Falkenbergsbesök lördagen den 25 maj. Besöket arrangerades av Göran Ginstmarks med start hos Görans bild & Ramhall. Där fick vi vi fick en genomgång av inramnings- och passepartoutskärningstekniker.

Nästa anhalt blev Ringsegårdens Konst & Kafé där Håkan Janson har en mycket omfattande samling originalverk av Gunnar Brusewitz. Varje år hänger nya Brusewitz i den mycket vackra utställningslokalen som också innehåller en cafédel där vi bjöds på en delikat landgång.

Färden efter det inspirerande besöket på Ringsegården, gick till Suseåns naturreservat där vi fotograferade någon timma vid åns mynning innan vi gjorde ytterligare ett kort fotostopp. Dagen avslutades hemma hos Göran där han och hans förtjusande hustru bjöd på en mycket god middag, efterrätt och ett oväntat uppträdande som drog ned applådåskor!

En del medlemmar har sina egna webbplatser och bloggar och Inger har lagt sina egna bilder HÄR! Dippe sina HÄR! och Claes sina HÄR!
Tack Göran för en mycket givande och trevlig lördag!