Vårgårda Fotoklubb fyller 60 år

Ja du läste rätt! Vi fyller sextio år i år. Därför jobbar styrelsen på för att erbjuda trevliga aktiviteter under 2013. Vi hoppas att du följer händelseförloppet med utflykter, kurser och andra verksamheter på denna webbsida. Nyligen beslutades att vi ska följa upp vår förra utställning, som blev lite av en succé, med en ny minst lika fin, till Naturfotofestivalen 2013.
Vi kommer också att producera en bok under året med medlemmarnas bilder för att manifestera att klubben hållit sig i livet under sex härliga decennier. Om du vill vara med och känner att du har bra bilder till utställning och bok skickar du dem så fort som möjlig, senast sista maj till: sextio@vgfk.se

Bilderna i första skedet vill vi ha lågupplösta, dvs JPG format och max 1200 pixlar breda. Var inte rädd för att ta kontakt om du är osäker på hur du fixar detta. Samma sak gäller om du har dia och inte kan skanna själv. Vi behöver både gamla och nya bilder. Det måste inte vara naturmotiv. Ett kapitel kommer att handla om klubben – till detta behöver vi bilder från resor och utflykter. Gärna personbilder. När du skickar in material behöver du inte särskilja vilka bilder som är till bok, respektive utställning.
Börja leta nu! Stötta oss i arbetet – vi vill göra något fint och inspirerande.

Vänligen – sextioårskommittén

Webbplats för Vårgårda fotoklubb