Gillar du att skriva ut och rama in dina bilder?

Då ska du definitivt besöka Natur 2012 och
fabrikantutställningen i Vårgårda sporthall lördagen den 3 November.

Dit kommer nämligen Göran Ginstmark från Görans bild och ramhall och Marco Iaconelli från C-infinity. Marco på C-infinity har varit med att sponsra Vårgårda fotoklubbs medlemsutställning med papper för utskrifter. Görans ramhall har bidragit med passepartout och inramning till förmånliga priser. Göran kommer att visa sitt utbud på ramar och passepartouter samt ha försäljning av detsamma på plats under naturfotofestivalen. Göran, som har normalt sin ramverkstad i Falkenberg, är dessutom som ett levande uppslagsverk och har tusen fina idéer på hur du kan få dina bilder att se fantastiskt fina ut hängande på väggen. Han ger också tips på möjliga och omöjliga varianter på passepartoutskärning, enkla, dubbla, med guldkant eller i olika färger.

C-infinity är distributör och återförsäljare av det högkvalitativa Canson Infinity’s sortiment av papper och canvas i alla storlekar från A4 till 60″ rulle.
– Flera av sveriges främsta fotografer har valt c-infinity som leverantör för sina utskrifter, säger en stolt Marco Iaconelli. Marco driver verksamheten från Strömstad men understryker att de är en web-shop med snabba och säkra leveranser.

Väl mött i Vårgårda sporthall under Natur 2012, fabrikantutsällningen har dessutom många fler utställare och har öppet under Lördagen den 3 november 09:00 – 17:00

Andy Horner              Astro Sweden              Benro Sverige
Canon                       C-Infinity                      Digitalworkflow
Focus Nordic             Gobi                            Goecker AB
Japanphoto               Lestra Naturfoto          Görans Bild&Ramhall Falkenberg
Matterhorn                Neva Books                 Nikon
Magnus Nyman         Prinfo Vårgårda           Scandinavian Photo     Ullmax
Preqbi                        In Nature West            Hammar förlag
Biofoto                       Camera Natura           Tidningen Foto
Eco Watch Wildlife Expeditions                     Naturfilmarna Stefan Quinth

Webbplats för Vårgårda fotoklubb